Προφίλ

Το ινστιτούτο αισθητικής Bonita Beauty Salon ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009 σε ένα σύγχρονο, άνετο και κομψά διαμορφωμένο χώρο. Από τότε έχουμε γίνει ήδη γνωστοί στην ευρύτερη περιοχή της Νάξου, τόσο για τις προσεγμένες υπηρεσίες αισθητικής, όσο και  για τις αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους στην αισθητική προσώπου και σώματος.

line bonita

Άνθρωποι με κέφι και όρεξη για δημιουργία, σας περιμένουμε με ένα πρόσχαρο χαμόγελο για να συζητήσουμε το πρόβλημα σας ή απλώς να σας δώσουμε αυτό που σας στερεί ο χρόνος, το καθημερινό στρες και το άγχος. Μέσα από αυτή την φιλική κουβέντα θα προκύψουν και οι ιδέες για ένα νέο look, θα ανακτήσετε την χαμένη ομορφιά σας, την ανανεωμένη εμφάνιση και ψυχολογία σας.

line bonita

Στο κέντρο αισθητικής βασιζόμαστε στη διάγνωση και τη συμβουλευτική. Οι επαγγελματίες αισθητικοί προτείνουν λύσεις, έτσι ώστε να προβλεφθούν και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα στην αισθητική και την υγεία του προσώπου ή του σώματός σας ή απλά να σας προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης.

line bonita


Σας προσφέρουμε έως και 40% Έκπτωση σε πακέτα θεραπειών! Επισκεφθείτε μας

ΗΟΜΕΕ22
Δείτε Περισσότερα


Επωφεληθείτε και ΕΣΕΙΣ από τις μοναδικές προσφορές στα προϊόντα μας

home44
Δείτε Περισσότερα


Αποδράστε με την βοήθειά μας και χαλαρώστε με τα ευεργετικά massage!!!

home22
Δείτε Περισσότερα


Ανανεωθείτε στο νου και σώμα, με τη φροντίδα του έμπειρου προσωπικού μας!

home33
Δείτε Περισσότερα


   
Χώρα Νάξου, Νάξος

   2285027205

   info@bonitanaxos.gr   
Άγιος Προκόπιος, Νάξος      

   2285044111

   info@bonitanaxos.gr

   Λειτουργεί από
   15 Μαΐου έως 15 Σεπτεμβρίου
    


Χειμερινό Ωράριο Λειτουργίας:

Κυριακή & Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη & Πέμπτη: 09:30 - 18:00
Τετάρτη και Σάββατο: 09:30 - 16:00
Παρασκευή: 09:30 - 19:00

Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα: 09:30 - 16:00
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:30 - 20:00
Τετάρτη: 09:30 - 18:00
Σάββατο: 09:30 - 17:00


Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή που σαν αποτέλεσμα έχει την βελτίωση της εμφάνισής μας ώστε να τονώσει την αυτοπεποίθηση και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα. Πολύ σημαντικό κομμάτι επίσης είναι η βελτίωση και η διατήρηση της υγείας μας. 
Οι σωστά επιλεγμένες παροχές από την υπεύθυνη του ινστιτούτου, αισθητικό πτυχιούχο ΤΕΙ Αθηνών, συμβάλλουν δυναμικά στην υγεία του δέρματος, στα άκρα αλλά και στην ενέργεια του σώματός μας. Παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες έτσι ώστε τα αποτελέσματα να δικαιώνουν την επιλογή σας.